Hondgenoot traint en begeleidt jong en oud in het oefenen van nieuwe sociale vaardigheden, weerbaarheid, zelfinzicht en zelfvertrouwen. Tijdens deze trainingen werk je samen met een van onze psycho sociaal hulphonden.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Lochem om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Olst Wijhe om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Raalte om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Brummen om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Heerde om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Voorst om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Zutphen om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Deventer om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Apeldoorn om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

De kinderen waren erg enthousiast over het oefenen met de honden en zelfs de kinderen die het een beetje spannend vonden, hebben er of wat van geleerd of ze hebben hun angsten overwonnen en met de honden getraind. Al met al een echte aanrader!

– Els Kuijk