Team toegang jeugd/ cjg
Team toegang jeugd of een cjg in de stedendriehoek, zijn inzetbaar voor veel jeugd en opvoedvragen.  Dit team kan meedenken met jouw hulpvraag en je doorsturen naar Hondgenoot.

Huisartsenpraktijken
Met psychische klachten kun je ook bij je huisarts terecht. Als het nodig is, kan hij je doorverwijzen naar Hondgenoot. Dit gaat vaak via een praktijkondersteuner (POH) of de jeugdconsulent.

banner pluryn
Bij Pluryn begeleiden wij jongeren die op de verschillende lokaties in Nederland wonen. Dit doen we door middel van individuele begeleidingstrajecten  op maat. We maken gebruik van de mooie buitengebieden van Pluryn om hier de trainingen te geven.

banner dimence
Aan kinderen die het spannend vinden om naar het voortgezet onderwijs te gaan, bieden we een twee daagse workshop met honden, die helpt om ‘de grote overstap’ te maken.
Ook werken wij samen met behandelaars vanuit Dimence om naast een reguliere behandeling, de honden in te zetten om op deze manier de behandeling meer handvatten te kunnen geven.

banner zonecollege
Op deze groene MBO biedt Hondgenoot groepstrajecten aan kinderen die iets specifieks willen leren of speciale ondersteuning kunnen gebruiken.

Wij kunnen iedereen het aanraden om naar Hondgenoot te gaan, vooral als je een kind hebt wat erg verlegen is of het erg moeilijk vindt om voor zichzelf op te komen.

– Bram