Hondgenoot werkt onder andere in de Stedendriehoek. We hebben een contract met de gemeente Brummen om kinderen en jongeren te helpen om van hun hondenangst af te komen. Wanneer je erg bang bent voor honden, kun je bij Hondgenoot terecht.

Ook begeleiden onze hulphonden, kinderen en jongeren die vast lopen op sociaal of emotioneel gebied. Dit kan zijn kinderen met autisme, adhd of andere beperkingen. Maar ook op het gebied van zelfvertrouwen, zelfinzicht en andere sociale vaardigheden, kunnen onze hulphonden in de begeleiding veel betekenen.

Een psycho soicaal hulphond is zeer geschikt voor kinderen, jongeren of volwassenen die leven met bijvoorbeeld autisme, PTSS, angst- of andere psychische stoornissen. Mocht je in Brummen wonen en in aanmerking komen voor een psycho sociaal hulphond, wil Hondgenoot graag met je samenwerken. We werken ook ambulant en komen dan bij je thuis.

Hondgenoot werkt ook in de buurt van Brummen; Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden, Eerbeek

Het is geweldig te kunnen zeggen: ‘Mijn kind is nu een stuk zelfbewuster en gaat met genoeg (zelf)vertrouwen de toekomst tegemoet.

– Laurel