Kennismaking en kosten


 

Kennismaking

Heb je het aanmeldformulier opgestuurd, of heb je me gebeld? Dan maken we eerst een afspraak voor een (gratis) kennismaking. We bespreken jouw vragen en wensen en kijken of Hondgenoot jou hierbij kan helpen. Ik denk daarbij meteen na over welke hond het best bij jou past. Wil je met jouw eigen hond werken? Dat kan natuurlijk ook.

Zien we het allebei zitten? Dan maken we een begeleidingsplan. Ik schrijf op wat we precies gaan doen en wat jij hiermee wilt bereiken. Dat doen we in overleg met je ouders of verzorgers. Daarna gaan we aan de slag.

 

Kosten

Individuele begeleiding

De kosten van een individuele Hondgenoot begeleiding zijn 750 euro. Dit is inclusief BTW. Elke bijeenkomst duurt een uur. Er zijn 10 bijeenkomsten en twee evaluatie momenten.

Hondgenoot heeft een overeenkomst met verschillende gemeenten in de buurt van Deventer. Woon jij in de Stedendriehoek? Dan kun je de begeleiding vergoed krijgen.
Soms is het mogelijk om de begleiding via een Persoonsgebonden Budget (PGB) te betalen. Wil je meer weten over deze mogelijkheden en hoe je dit kunt regelen?

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met mij op.

Groepsbegeleiding

De kosten voor een Hondgenoot groepsbegeleiding (drie deelnemers) zijn 450 euro per persoon. Dit is inclusief BTW. Elke bijeenkomst duurt een uur. Er zijn 10 bijeenkomsten en twee evaluatie momenten.

Deze prijzen voor de individuele begeleiding en groepsbegeleiding zijn geldig tot en met 31 december 2018.