Begeleiding in een groep

 

Begeleiding in een groep

We kunnen je individueel begeleiden, maar het kan ook in een groep, van maximaal drie personen. Bijvoorbeeld met een vriend of vriendin. Of juist met een of twee leeftijdsgenoten met wie het niet zo goed klikt.

Ken jij een of twee mensen met wie je graag samen iets nieuws wilt leren? Of met wie je beter zou willen samenwerken? En lijkt het jullie leuk om dat buiten te doen, met één van onze honden?

Neem dan contact op met Hondgenoot. Of vraag je ouders/verzorgers om ons te bellen. We maken dan een afspraak. Daarin bespreken we samen wat jullie vraag precies is en wat de mogelijkheden zijn.

Hebben we een klik? Dan maken we een plan. We schrijven op wat we precies gaan doen en wat jullie ermee willen bereiken. Dat gebeurt in overleg met jullie ouders of verzorgers. Zij tekenen de begeleidingsovereenkomst, daarna gaan we aan de slag. 

De groepstraining lijkt op de individuele training. Het eerste verschil is natuurlijk dat je dit niet in je eentje doet, maar in een groepje. En het tweede verschil is dat je niet alleen goed leert samenwerken met honden, maar ook met elkaar.

Dat doen we buiten. Op een speelse, ontspannen én actieve manier. Je leert contact maken, motiveren, lichaamstaal lezen en spreken. En je leert op een positieve manier samen te werken. Niet alleen met de honden; ook met elkaar.

Je zult merken dat je gaandeweg een betere band met elkaar krijgt. De honden helpen daarbij. Zonder woorden vertellen ze jullie allerlei dingen over jezelf en je gedrag. Vaak is dat verrassend, soms even slikken. Maar het is altijd eerlijk en herkenbaar. En het leuke is dat je er meteen wat mee kunt.       


m
Neem contact op
m